Jagnječji namazi
Na naši domačiji z ljubeznijo do tradicije in kakovostnih sestavin pripravljamo unikatne jagnječje namaze, katerih receptura je rezultat dolgoletne tradicije in skrbnega izbora sestavin. Osnovni okusi so zasnovani iz svežega jagnječjega mesa, slanine in mladih jagnječjih jetrc, ki jim dodamo karamelizirano čebulo z vrta stare mame Francke ter naravne začimbe. Na ta način želimo ustvariti izdelek, ki je poln okusa in bogat z mesnimi sestavinami. Naši namazi so zasnovani tako, da vsebujejo večji delež mesa v primerjavi z maščobo, zaradi česar so tudi nekoliko manj kalorični kot nekateri drugi mesni namazi.
Pomembno je, da naši izdelki ne vsebujejo umetnih konzervansov, arom ali barvil, kar zagotavlja pristnost in domačnost. Seveda pa to pomeni, da lahko vrhnja plast namaza nekoliko spremeni barvo, vendar to ne vpliva na okus, ki je vedno svež in poln. Skrbno smo razvili ta izdelek, da bi vam ponudili le najboljše in se izognili nepotrebnim umetnim dodatkom. Vse naše namaze priporočamo shranjevati v hladilniku do roka, odtisnjenega na embalaži, odprtega pa porabiti v roku treh dni. Včasih pri izdelavi sodelujejo tudi najmlajši člani naše domačije, zato se vnaprej opravičujemo, če se nalepka kdaj prilepi malo postrani – to je pač del naše ljubezni do domače proizvodnje.
Vse to naredi naše jagnječje namaze edinstvene, saj se trudimo ohraniti tradicijo, uporabljamo naravne sestavine in vedno dajemo prednost kakovosti pred kvantiteto.