Kotiček mame Francke

Kotiček mame Francke

mama-francka

Dobrodošli v mojem kotičku, kjer bom z vami delila svoje preizkušene recepte, uporabne nasvete ter zanimive in zabavne anekdote iz kuhinje in drugje.

Ponosni smo, da je kakovost naše ekološke jagnjetine prepričala že marsikaterega priznanega kuharskega chefa. Že vrsto let ima na svojem meniju jagnjetino z Domačije Hvalc Gostilna Repovž iz Šentjanža. O nas so zapisali takole:

Ko se kakovost sreča s pravim pristopom

V Gostilni Repovž verjamemo, da brez izjemnih surovin ni vrhunske kuhinje. Zato z dobavitelji ne sklepamo le poslovnih odnosov – gradimo partnerstva, ki temeljijo na zaupanju, skupnih vrednotah in nenehnem iskanju kakovosti. Domačija Hvalc je eden tistih redkih dobaviteljev, ki to popolnoma razumejo in živijo.

Pri njih ni bližnjic ali kompromisov. Vse od reje do zadnjega reza mesa je na vrhunski ravni, kar se pri jagnjetini še posebej pozna. Njihova obdelava je natančna, premišljena in prilagojena potrebam kuhinje – točno tako, kot mora biti. Za tem stoji pravo znanje, izkušnje in profesionalnost, ki se odražajo v vsakem kosu mesa, ki pride do nas.

Takšni partnerji so za nas neprecenljivi. So del naše zgodbe, naše kuhinje in naše filozofije. Brez njih bi bilo naše delo bistveno težje, gostje pa prikrajšani za vrhunske jedi, ki temeljijo na resnično kakovostnih sestavinah. Domačija Hvalc ni le dobavitelj – je dokaz, da se s pravim pristopom in predanostjo kakovosti lahko doseže nekaj zares posebnega. Takšnih partnerjev si v gostinstvu želimo več.


Gregor Jelnikar (Georgie Bistro) je za Domačijo Hvalc povedal:

V Georgie Bistro vedno iščemo vrhunske surovine, ki nas navdihujejo in omogočajo, da gostom ponudimo nepozabne kulinarične izkušnje. Ena takšnih sestavin je nedvomno jagnjetina Domačije Hvalc, ki nas je navdušila s svojo kakovostjo, nežnostjo in bogatim okusom.

Če iščete lokalno, vrhunsko jagnjetino, ki bo oplemenitila vsako jed, potem je Domačija Hvalc prava izbira. V Georgie Bistro smo ponosni, da lahko sodelujemo s takšnimi predanimi pridelovalci, ki svoje delo opravljajo z ljubeznijo in spoštovanjem do narave.